Jeg – H.C. Andersen - for børnefamilier

Foredrag og fortællinger

Jeg – H.C. Andersen - for børnefamilier

H.C. Andersens Hus - H.C. Andersen Haven 1, 5000 Odense C, Vis på kort

Gratis;

For børnefamilier

Tag med ind i et musikalsk og fortællende univers med Ursula Andkjær Olsen og Lydenskab.

H.C. Andersens Hus inviterer på en sanselig rejse ind i H.C. Andersens forunderlige og legende univers sammen med forfatter Ursula Andkjær Olsen og det klassiske ensemble Lydenskab.

Igennem stemningsfulde musikalske improvisationer og ordenes kraft genfortryller vi verden i en inddragende kunstnerisk udforskning af H.C. Andersens særlige måde at se og fortælle verden på. Historierne springer frem, hvor vi mindst venter det; ord gribes, musikken flyder, og publikum inviteres med ind til at bidrage i det sansede og fortællende rum. Ikke ét arrangement bliver det samme, men formes igennem en musikalsk og sproglig udveksling mellem publikum, forfatter og musikere.

Ursula Andkjær Olsen er kendt for sine anmelderroste, stilskabende værker og sit musikalske, flertydige og muterende sprog. Hun har modtaget en lang række legater og priser, bl.a. Montanaprise, Kritikerprisen og Statens Kunstfonds livsvarige hædersydelse. Siden 2019 har hun været rektor på Forfatterskolen.

Lydenskab undersøger ukendte musikalske rum gennem deres musik — nye toner og nye konstellationer på tværs af kunstarter. Ensemblet skaber personlige, stedspecifikke værker, som afspejler sammenhængen mellem mennesket og verden, fortid og nutid, de personlige historier og den fælles fortælling.

Bemærk: Billetreservation nødvendig. Billetten er gratis.

Anbefalet alder: Fra 6 år

Medvirkende:
Ursula Andkjær Olsen
Lydenskab

Arrangør: H.C. Andersens Hus, Museum Odense
Medarrangør: H.C. Andersen Festivals

Foto: Ursula Andkjær Olsen/Ard Jongsma

Alle tider er vejledende.

Kan også ses på følgende datoer

<